Nicola Cornick – Gegokt en gewonnen

The Earls Prize – High Society #1

Vertaling: Moniek de Blij

Harlequin HRN* #25 | Harlequin HR #45

In de meedogenloze wereld van de High Society is écht liefhebben een gewaagde onderneming. Durven graaf Joss Tallant, zijn zusje Lady Juliana en zijn goede vriend Lord Adam Ashwick desondanks de ware liefde na te jagen?

Tot haar grote verbijstering blijkt er op het lot dat Miss Amy Bainbridge heeft gevonden dertigduizend pond te zijn gevallen. Op zoek naar de rechtmatige eigenaar stuit ze al snel op graaf Joss Tallant, een lichtzinnige schavuit en een rokkenjager bovendien. Hoewel Amy hem verafschuwt, gaat ook zij door de knieën zodra hij zijn charmes op haar loslaat…

Beoordeling: 3/5.

Deze Regency van Nicola Cornick springt er niet uit. Cornick is een topauteur, dus je weet dat de basis altijd goed zit. Het probleem is meer dat het wel en wee van beide hoofdpersonen me niet bovenmatig kon boeien. Ook vond ik Joss niet echt een sympathieke held. Al met al blijft het daarom bij een middelmatige 3.

Dit boek is als ebook te leen in de Online Bibliotheek via deze link. Meer informatie over historische romans in de catalogus van de Online Bibliotheek vind je op deze pagina: Historische Romans bij de Online Bibliotheek.

*HRN = de nieuwe HR reeks van Harlequin vanaf 2016 en bestaat vooralsnog alleen uit heruitgaven van oude titels, soms onder andere naam.