Loretta Chase – Ongepaste gevoelens

Silk Is For Seduction – Dressmakers #1

Vertaling: Carola Hermans

Candlelight HR #1148

Om het hoofd boven water te kunnen houden, moet mode-ontwerpster Marcelline Noirot dringend een adellijke klant zien te strikken. De aanstaande hertogin van Clevedon lijkt een prima kandidate. Marcelline spoedt zich van Londen naar Parijs om de hertog ervan te overtuigen dat hij bij Maison Noirot moet aankloppen voor haar garderobe.
Marcelline vindt daarbij een beetje geflirt best gepermitteerd, maar dat wekt niet alleen de kóóplust van de hertog op. Clevedon wordt onweerstaanbaar aangetrokken door de exotische Marcelline, die op haar beurt voor het eerst in tijden vlinders voelt fladderen.
Natuurlijk verzetten ze zich tegen hun ongepaste gevoelens. Maar als Marcelline alles wat haar dierbaar is dreigt te verliezen, beseft ze dat de hertog niet alleen in financieel opzicht de sleutel tot haar geluk is…

Beoordeling: 5/5.

Ontzettend genoten van dit mooie en vooral originele verhaal van Loretta Chase. Veel humor, mooie dialogen, een geloofwaardige romance (ondanks het standsverschil) en intrigerende karakters maakten het verhaal boeiend van begin tot eind. Ik ben zo betrokken geraakt bij de avonturen van de zussen Noirot, dat ik nu meteen in het tweede boek in deze serie begin!