Navigatietips

Pleasured [detail]Reisinformatie

Onder het kopje Home in menu vind je een overzicht van alle algemene pagina’s met informatie over de website, over het kopen van historische romans, Kobo Plus en Engelstalige romans.

Boeken zoeken

Je kunt op diverse manieren boeken zoeken. Via de links in het menu kom je in sorteringen op basis van tijdsperiode (van middeleeuwen tot 20ste eeuw), mijn beoordeling (hoger = beter) of de reeks waarin het boek is uitgegeven (bv. Candlelight of Harlequin). Via auteur kun je vanzelfsprekend zoeken op auteur of – indien van toepassing – een specifieke serie van betreffende schrijver. Een serie verschijnt altijd als subcategorie onder de naam van de auteur en is dan apart te bekijken. Je kunt ook de naam van de auteur aanklikken voor een compleet overzicht van al diens boeken (tot zover door mij gelezen althans), inclusief eventuele losse titels.

Op de pagina van ieder boek en in de samenvatting zijn tevens alle bijbehorende categorieën zichtbaar, onder de titel (bv. Victoriaans). Door op een categorie te klikken, ga je naar alle boeken in die categorie. Zo kun je snel vergelijkbare boeken terugvinden. Onder ieder bericht zie je tevens een drietal suggesties van vergelijkbare boeken.

Tot slot kun je ook zoeken op trefwoord. Ik geef alle boeken trefwoorden mee op basis van het verhaal. Deze staan helemaal onder ieder bericht, na de suggesties. Voorbeelden van trefwoorden zijn: Engeland, western, Kerstmis, geheim agenten. Trefwoorden kunnen ook in de overzichtstabel worden gesorteerd op naam of aantal posts. Zoek je dus een boek dat zich afspeelt ten tijde van de Franse Revolutie, kies dan dat trefwoord en voilà!

Mobiele devices

Op mobiele devices – inclusief tablets/iPads – is het menu ingekort tot drie horizontale streepjes bovenaan de website. Door op de drie streepjes te klikken, kun je het menu uitvouwen en navigeren naar de verschillende categorieën.

Veel leesplezier!